Ga naar de inhoud
Home » Mind-Walk®

Mind-Walk®

Dichter bij jezelf komen door inspanning en ontspanning.

Hoe zou het voor je zijn om los te komen uit je hoofd?

Ervaar je dat je hoofd vaak “te vol” zit? Of vind je het gewoon heerlijk om te ontspannen en genieten van de natuur? Wil je je fitter en energieker voelen, je hoofd leeglopen en minder stress ervaren?

Heb je meer dan drie keer JA gezegd? Dan is Mind-Walk® écht iets voor jou.

Mind-Walk® laat je zowel fysiek als mentaal in beweging komen. Dat maakt de lessen in het bijzonder geschikt voor mensen die veel vanuit hun hoofd leven, stress ervaren of te maken hebben met klachten gerelateerd aan spanning.

Mind-Walk® bestaat uit 10 trainingen, waarbij aan iedere training een thema is verbonden. Aan de hand van het thema gaan we wandelen en verricht je de daarbij behorende oefeningen. Deze oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot max. 5 km. Geen les is hetzelfde.

 

 

 

 

Mind-Walk® combineert meditatief wandelen met invloeden uit:

 • Yoga
 • Tai Chi
 • moderne dans
 • Mindfulness
 • Ontspanningstechnieken
 • Ademhalingsoefeningen

Mind-Walk® biedt, naast het heerlijk buiten zijn, gezondheidsvoordelen zoals het verlagen van de bloeddruk, het geeft je energie en versterkt je afweersysteem.

Mind-Walk® is ontmoeten en ont-moeten.

De Mind-Walk® Methode, meer dan wandelen alleen:

  1. Mind-Walk® meditatieve Wandeltechnieken: verschillende wandelmeditaties of natuur (loop)meditaties.
  2. Mind-Walk® Beweegvormen: met invloeden uit yoga, tai-chi, pilates & body training.
  3. Mind-Walk® relax: meditaties, visualisaties, stress release oefeningen, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen.
  4. Mind-Walk® Mind: gedachten management, positieve gedachtenkracht, mindset, persoonlijke ontwikkeling & bewustzijnsontwikkeling.